5 Temmuz 2016 Salı

Benimsin 48. Bölüm Fragmanı 6 Temmuz Kanal 7


Benimsin 48.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 6 temmuz çarşamba benimsin yeni Bölüm Fragmanı benimsin yeni bölümde neler yaşanacak? Haydarabad’a yerleşen Zain, Aaliya olmadan Mumbai’ye geri dönmeyeceğini açıklar. Aaliya ise Zain’in tüm çabalarına rağmen ona yeni bir şans vermeyi reddeder. Oğlunu yakından takip edebilmek için Zarina ile birlikte Haydarabad’a gelen Suraiyya, Zain’in Aaliya’dan uzak durması için elinden geleni yapar. Diğer yandan Bilal, annesinin talimatlarını yerine getirerek Fahad ve Zain arasındaki ilişkiyi bozmayı başarmıştır. Aaliya, Rehan Khan’dan Zain’in Barakat Royal’e ait hisseleri devrettiğini öğrenince bu duruma çok şaşırır. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan benimsin konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle benimsin 48.bölüm fragmanı

Yalancı Bahar 27.Bölüm Fragmanı 6 Temmuz Kanal 7


Yalancı Bahar 27.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 6 temmuz çarşamba yalancı bahar yeni Bölüm Fragmanı yalancı bahar yeni bölümde neler yaşanacak? RK’nın durumu iyiye gitmeye başlamıştır ancak onun bilinci hala yerine gelmemiştir. Babhi gece RK ile baş başa kalabilmek için gizlice onun hastane odasına girmeye çalışırken Madhubala ve Bittoo tarafından yakalanır. RK’nın yanında refakatçi olarak kalan Madhubala, onun uykusundayken babası ile ilgili bir şeyler sayıkladıklarını duyar. Babhi ve Bhatia, RK’nın yokluğundan faydalanarak onun odasındaki özel eşyaları araştırırlar. Diğer yandan RK ile yarım kalan bir hesabı olan Malik elindeki bıçakla RK’nın odasına girer. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yalancı bahar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

4 Temmuz 2016 Pazartesi

Kısmetse Olur 221. Bölüm Fragmanı Yeni Sezon Kanal D

kısmetse olur 221.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlanan kısmetse olur konusu, yarışmacıları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Kısmetse Olur 221.bölüm fragmanı izle Kısmetse Olur yeni sezon Yeni Bölüm Fragmanı Kısmetse Olur yeni bölümde neler yaşanacak? Yeni Sezonda; Kısmetse Olur'da yeni bir aşk daha doğuyor! Ercan ve Hande birlikteliklerini ilan ediyorlar! Bir önce ki gün yaşanan tartışmalar, programa veda eden isim sonrası üzüntüler ve gelecek yeni adayla birlikte neler yaşanacağını hep birlikte izleyeceğimiz 221.bölüm olan yeni bölümde neler olacak? İşte tüm bunları programın hemen akabinde sitemizde izleyebilir, yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir, favori adaylarınız ile ilgili değerli yorumlarınızı diğer takipçilerle paylaşabilirsiniz. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Benimsin 47. Bölüm Fragmanı 5 Temmuz Kanal 7

benimsin 47.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan benimsin konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Benimsin 47.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 5 temmuz salı benimsin yeni Bölüm Fragmanı benimsin yeni bölümde neler yaşanacak? Aaliya, Zain’i affetmeme konusundaki inadını sürdürmektedir. Zain’in yeniden Aaliya ile evlenmesi ihtimalinden korkan Suraiyya, Zarina’nın da yardımı ile Aaliya’ya karşı mücadele eder. Zain, Aaliya’yı evlenmeye ikna edebilecek mi? Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Bodrum Masalı Bölüm Fragmanı Kanal D

bodrum masalı fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlanan bodrum masalı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Bodrum Masalı Bölüm fragmanı izle Kanal D yeni dizi bodrum masalı yeni Bölüm Fragmanı bodrum masalı yeni bölümde neler yaşanacak? Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Yalancı Bahar 26. Bölüm Fragmanı 5 Temmuz Kanal 7

yalancı bahar 26.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yalancı bahar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Yalancı Bahar 26.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 5 temmuz salı yalancı bahar yeni Bölüm Fragmanı yalancı bahar yeni bölümde neler yaşanacak? Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

3 Temmuz 2016 Pazar

Benimsin 46. Bölüm Fragmanı 4 Temmuz Kanal 7

benimsin 46.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan benimsin konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Benimsin 46.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 4 temmuz pazartesi benimsin yeni Bölüm Fragmanı benimsin yeni bölümde neler yaşanacak? Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra’da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği rahatlık ile zamanının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. Çünkü o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği kişinin dünyada henüz var olmadığını düşünür. Bir gün Londra’daki okul müdüründen Zain’in babası Usman’a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain’in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan derhal evine dönmesini ister. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Yalancı Bahar 25. Bölüm Fragmanı 4 Temmuz Kanal 7

yalancı bahar 25.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yalancı bahar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Yalancı Bahar 25.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 4 temmuz pazartesi yalancı bahar yeni Bölüm Fragmanı yalancı bahar yeni bölümde neler yaşanacak? Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Benimsin 45. Bölüm Fragmanı 3 Temmuz Kanal 7

benimsin 45.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan benimsin konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Benimsin 45.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 3 temmuz pazar benimsin yeni Bölüm Fragmanı benimsin yeni bölümde neler yaşanacak? Aaliya boşanıp otele ait hisseleri Zain’e devrettikten sonra Bombay’dan ayrılmaya karar verir. Nefisa ondan kendisi hakkındaki gerçekleri anlatmamasını ister. Zain, Aaliya’yı gitmekten vazgeçirmek için uğraşır ancak Aaliya’ya göre artık bunun için çok geçtir. Yaşananların üzerinden 1 yıl geçmiş, Aaliya, Rehan Khan ile birlikte Haydarabad’a yerleşerek lokanta işletmeye başlamıştır. Zain ise hala mutsuzdur ve Suraiyya hanımın evlenmesi yönündeki isteklerini reddeder. Zarina ve Bilal ise kurdukları plan sayesinde Fahad ve Zain’in arası giderek açmayı başarmıştır. Nihayet Zain, Haydarabad’da gerçekleştireceği etkinlik için yemek siparişi verebileceği bir lokanta ararken tesadüf eseri Aaliya’nın sesini duyar. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

1 Temmuz 2016 Cuma

Arka Sokaklar 409. Bölüm Fragmanı Yeni Sezon Kanal D

arka sokaklar 409.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlanan arka sokaklar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Arka Sokaklar 409.Bölüm fragmanı izle Kanal D yeni sezonda arka sokaklar yeni Bölüm Fragmanı arka sokaklar yeni bölümde neler yaşanacak? Rıza baba hastaneye getirilir ve acil ameliyata alınır. Reşat Hoca’nın gelişi beklenmeden ameliyata başlanır. Suat kısa süre önce hayat arkadaşını kaybedebilecek olmanın acısını en iyi bilen kişi olarak Ayla ve Pınar’a büyük destek olur. Nazike Rıza’ların evinde kalıp çocuklara bakar, Pınar Suat ile birlikte hemen hastaneye gider. Rıza’nın vurulduğu marketin güvenlik kamerası kayıtları ekibin eline ulaşır. Kamera kayıtlarında Deniz’i gören ekip şaşkına döner. Azmi haberlerden Rıza’nın vurulduğunu ve komada olduğunu öğrenir. Azmi, Erdal, Sado ve Maksut’u koruması altına almıştır. Azmi artık düşmüş vaziyettedir. Eski gücü kalmaz. Uydu telefonu üzerinden kamptaki örgüt başı, Azmi ile görüşür. Azmi artık köşeye sıkışmış çok fazla kaçabilecek yeri kalmamıştır. Örgüt Azmi’nin yeni görevini verir. Başarırsa hayatta kalacaktır. Başaramazsa belki de bunu canı ile ödeyecektir. Mit’çi Faruk, Azmi meselesi ile ilgili Arif’i bilgilendirir. Ekip ciddi tehdit altındadır. Rıza’nın durumu fazlasıyla kritiktir. Azmi kapana sıkışmıştır. Rıza’yı ve ekibini ortadan kaldırması gerekmektedir. Artık atılacak elinde son kurşunu vardır. Oğlu Erdal. Erdal elinde güya para dolu bir valiz ile ekibin olduğu hastaneye gönderilir. Erdal, Selin’i görecek olmanın mutluluğu ile hastaneden içeriye girer. İlk önce durumu Selin fark eder. Verdiği tepki ile ekiptekilerde şaşkınlıkları içerisinde atağa geçerler. Bu sırada Erdal’ın bile haberinin olmadığı valizin içerisindeki bomba uzaktan kumanda ile hastane içerisinde ekibin ve ailelerinin olduğu yerde patlar. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Şahane Damat 3. Bölüm Fragmanı 5 Temmuz Star Tv

şahane damat 3.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında yayınlanan şahane damat konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Şahane Damat 3.Bölüm fragmanı izle Star Tv 5 temmuz salı şahane damat yeni Bölüm Fragmanı şahane damat yeni bölümde neler yaşanacak? Mehmet, Melike'nin şantajına razı olmak zorunda kalır. Melike Diva'yı ve amcasını kimseye söylemeyecek, Mehmet de Melike'nin ailesinin önünde damat gibi davranacaktır. Ancak bir yandan Tahsin'in evine yerleşen Sağlam ailesi, bir yandan Mehmet'in evinde tutulan Diva, bizim sahte nişanlıları çok zorlamaktadır. Damadına bayılan Kazibe Hanım her dakika Mehmet'i bunaltırken, Diva da sürekli evden kaçmaya çalışmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi Hayati'nin karısı Suna da özel dedektif tutunca işler iyice karışır. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Aşk Laftan Anlamaz 4. Bölüm Fragmanı 6 Temmuz Show Tv

aşk laftan anlamaz 4.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında yayınlanan aşk laftan anlamaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Aşk Laftan Anlamaz 4.Bölüm fragmanı izle Show Tv 6 temmuz çarşamba yüksek sosyete yeni Bölüm Fragmanı yüksek sosyete yeni bölümde neler yaşanacak? Hayat, köstebeklikle suçlandığı için istifa etmiştir. Emine ve Fadik’in baskınından son anda haberdar olan Hayat, Sarte’nin danışmasında onları karşılar. Her şey ortaya çıkacak diye düşünürken Tuval gelir ve Emine’yi, kızının orada çalıştığına ikna eder. Hayat, Aslı ve İpek’le bundan sonra ne yapacağını konuştuğunda, Suna’ya haber vermesi gerektiğini hatırlar. Ne de olsa onun kimliğiyle bu işte çalışmaktadır. İpek’le birlikte Suna’nın yanına giderler. Bu sırada Murat, Doruk’la konuşup Hayat’ın köstebek olmadığını öğrenir. Ama özür dileyecek bir yapısı olmadığı için tavrından vazgeçmez. Daha sonra Azime ve Kerem’le yapacakları konuşmalarda nasıl büyük bir hata yaptığını anlar. Hayat’ın yanına gidip özür diler. Murat’ın bu davranışı, Hayat’ı geri getirmeye yetecek midir? Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Yüksek Sosyete 4. Bölüm Fragmanı 7 Temmuz Star Tv

yüksek sosyete 4.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında yayınlanan yüksek sosyete konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Yüksek Sosyete 4.Bölüm fragmanı izle Star Tv 7 temmuz perşembe yüksek sosyete yeni Bölüm Fragmanı yüksek sosyete yeni bölümde neler yaşanacak? Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir. Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

No 309 6. Bölüm Fragmanı 6 Temmuz Fox Tv

no 309 6.bölüm fragmanı Fox Tv ekranlarında yayınlanan no 309 konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle No 309 6.Bölüm fragmanı izle Fox Tv 6 temmuz çarşamba no 309 yeni Bölüm Fragmanı no 309 yeni bölümde neler yaşanacak? Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir? Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.