31 Aralık 2015 Perşembe

Yeter 2. Bölüm Fragmanı 7 Ocak Yeni Dizi

yeter 2.bölüm fragmanı ATV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan yeter konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Aylin, beyin cerrahı Yekta Harmanlı'yla evlenir. Yekta, hayatındaki her şeyin mükemmel olmasını isteyen, takıntılı bir adamdır. Aylin'in hayatı kocasının gerçek yüzüyle tanışmasıyla kabusa döner. İlk çocukları olan Kaan, gün geçtikçe babası gibi şiddet eğilimleri göstermeye başlar. Aylin, ikinci çocuğuna hamile kaldığını öğrendiğinde, kocasından kurtulmak için arkadaşlarının yardımıyla bir plan yapar. İkinci çocuğunu kocasına doğumda ölmüş gibi gösterir. Bebeği de bir süreliğine çocukları olmayan abisi ve yengesine verir. Yengesi para karşılığında sırrını saklamayı ve çocuğuna bakmayı kabul eder. Aradan beş yıl geçer. Aylin kocasından kaçmak için yeterli parayı biriktirir; ancak planı Yekta'nın parayı bulmasıyla suya düşer. Öte yandan çocuğuna bakan yengesi, Aylin'den beklediği maddi desteği alamayınca öfkelenir. Durumu aşığıyla paylaşır. Aşığı da para sızdırmak için, Yekta'ya öldü sandığı çocuğunun yaşadığını söyler. Aylin'in hayatı Yekta'nın gerçeği öğrenmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu girdapta ona yardım eden tek kişi gençlik aşkı Uras olacaktır..

İnadına Aşk 28. Bölüm Fragmanı 7 Ocak FOX TV izle

inadına aşk 28.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan inadına aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Polat’ın gelişi Barutçu’larda büyük bir cümbüşe sebep olur. Çınar, Polat’ı düğünde arıza çıkarmaması konusunda son kez uyarır. Oysa Çınar’ın başına geleceklerden haberi yoktur. Çünkü Polat ve Nehir'in patlatacakları bomba, yeni evlilerin düğününü değil bütün evlilik hayatlarını kıyamete çevirecektir. Yeşim’le konuşması sonucunda Defne’ye bir teşekkür borcu olduğunu düşünen Yalın, gecenin köründe Defne’nin odasına girer. Ama Defne’nin yatağında onu bekleyen bir sürpriz vardır: Polat! Ezgi düğünün ortasında ablasına acil hastaneye gitmesi gerektiğini söyleyerek düğün mekanını terk eder. Bunun dönüşü olmayan bir veda olduğunu bilen tek bir kişi vardır: Deniz! Yalın’a restini çeken Defne,Yalın’ın Aslı’yı düğüne çağırdığını öğrendiğinde ne tepki verecektir? Yalın'ın Defne'yi kıskandırmak için yaptığı hareket, nelere malolacaktır?

Kurtlar Vadisi Pusu 278. Bölüm Fragmanı 7 Ocak Kanal D

kurtlar vadisi pusu 278.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan kurtlar vadisi pusu konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Karun’un talimatıyla harekete geçen John Smith ve Ariel, Irak’ta bulunan Hoca’yı düzenledikleri bir operasyonla kaçırırlar. Amaçları Hoca’yı etkisiz hale getirerek Türkiye’nin bölge üzerindeki etkisini kırmaktır. Bu sırada Hoca’yı korumakla görevli Cahit ve Yasin tuzağa çekilir. Ancak Hoca’ya hiç ummadığı bir yerden, Gölge’den destek gelir ve Hoca kurtulur. Peki Polat Alemdar’ın kurşunlarının hedefi olan Gölge neyin peşindedir? Polat Alemdar ise bu sayede hem Gölge’nin yaşadığını öğrenir, hem de can düşmanının Hoca’yı neden kurtardığını merak eder.

30 Aralık 2015 Çarşamba

Bir Garip Aşk 40. Bölüm Özeti 1 Ocak Fragmanı

bir garip aşk 40.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta olan bir garip aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

İnadına Aşk dizisinde düğün heyecanı

Fox TV’nin sevilen dizisi “İnadına Aşk” da ilk düğün nihayet gerçekleşti. İnatçı aşıklardan Çınar(Eren Vurdem) ve Yeşim(Nilay Duru),ilk evlenen çift oldu. Yılbaşı akşamı yayınlanacak yeni bölümle, eğlencenin yanı sıra ,olaylarla geçen düğünün sürpriz sanatçı konukları ekranı şenlendirecekler. Çekilen düğün sahnelerinde şarkılarıyla Gökhan Türkmen, Resul Dindar, Kolpa ve oyuncu kadrosunda yer alan Cem Belevi yeni yıl bölümüne şarkılarıyla renk kattılar. Horonla, kolbastıyla romantik şarkılarla hem eğlenip hem çekim yapan oyuncular bütün şarkılara eşlik ettiler.

O Hayat Benim'de yılbaşı sürprizi

O Hayat Benim dizisinin Beyza’sı Görkem Gönülşen’e senaryo ekibi unutulmayacak bir sürpriz hazırladı. Gönülşen, bu pazar akşamı yayınlanacak bölümde, yılbaşı ağacı olarak izleyici karşısına çıkacak. Renkli görüntülerin yaşandığı çekimlerde Ahu Sungur, Oya Başar ve Ceren Moray, oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Poyraz Karayel 39. Bölüm Fragmanı 6 Ocak Kanal D

poyraz karayel 39.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan poyraz karayel konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Bahri'lerin evindeki çatışma sırasında Mete’nin ölümü tüm Umman ailesini perişan eder, ama özellikle de Bahri’yi... Bahri kendisiyle derin bir iç hesaplaşmaya girer. Poyraz ise İsmail Karayel’i vurmasının ardından Emniyet Amirliği görevinden uzaklaştırılmış, geçici bir göreve atanmıştır. Yeni görevi ünlü şarkıcı Selin Karaca’yı korumaktır. Ümran’ın kocasından dayak yediğini ilk keşfeden Ayşegül olur. Ama bunu keşfetmesi Ayşegül’ün başını da belaya sokar. Mete’nin ölümünden sonra Sema sakladığı sırrı ile ilgili bir iç hesaplaşmaya girer. Bu sırada Dafne şans eseri Sema’nın hastalığını öğrenir. Peki Dafne bu gerçeği Sefer’e söyleyecek midir? Poyraz yeni göreviyle birlikte Ayşegül’e yeniden yalanlar söylemek zorunda kalır, üstelik Poyraz’ın başta burun kıvırdığı bu vazifenin gerçek yüzü zamanla anlaşılacaktır...

Kara Sevda 13. Bölüm Fragmanı 6 Ocak Star Tv

kara sevda 13.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Kemal, Nihan için tehlikeleri göze alıyor! Nihan’ın “o gece”ye dair sırrını çözebilecek flaş disklerin Galip’te olduğunu gören Kemal, planlarını değiştirir. Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için çok riskli bir yol izlemeye karar verir. Nihan için bütün tehlikeleri göze alır. Nihan ise Kemal’in başının daha fazla belaya girmesini engellemeye kararlıdır. Öte yandan Kemal’in planlarından habersiz, Emir de babasının elindeki flaşdiskleri geri almak için doğru zamanı bekler. Nihan ve Önder, Kemal sayesinde Emir’in hayattaki en zayıf noktasını öğrenir. Nihan Emir’e dair soru işaretlerinin peşine düştüğünde karşısına yepyeni bir sonuç çıkar. Zeynep’i Emir’den korumak için harekete geçer.

Diriliş Ertuğrul 41. Bölüm Fragmanı 6 Ocak TRT1 izle

diriliş ertuğrul 41.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta olan diriliş ertuğrul konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir?Ertuğrul’un Kocabaş’ın kellesini kesmesi, obada beklenmedik bir etki yapar. Bu beklenmedik olay Ertuğrul’a duyulan şüphelerin artmasına neden olur. Ancak Ertuğrul, hem obaya dönüp yargılanmayı hem de Kocabaş’ın kellesini almayı belli bir plan dâhilinde yapmıştır. Ertuğrul’un planı nedir? Noyan adamlarını ayinle neye hazırlamaktadır? Tuğtekin’in durumu Ertuğrul’un planlarını nasıl etkileyecektir? Karabek Ertuğrul’un hangi sırrını Noyan’a ulaştıracak? Tangut tarafından takip edilen Halime Sultan’ı neler beklemektedir? Hayme Ana’yı etkileyen büyük olay nedir? Ertuğrul mahkemede Karabek ile ilgili hangi gerçeği ifşa edecektir? Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir?

Eve Dönüş 13. Bölüm Fragmanı 6 Ocak Atv

eve dönüş 13.bölüm fragmanı Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta olan eve dönüş konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Leyla'nın söylediklerine inanmayan Yusuf, konaktan ayrılmadan önce Kürşat'a, Derviş'in hesabını sorar ve kavgaya tutuşurlar. O kargaşada Elif, Canan'ın elinden zor kurtulur. Yusuf ise sonuçlarını düşünmeden Leyla ve Elif'i alıp götürür. Kürşat, Yusuf'tan şikayetçi olur. Derviş'in Kürşat yüzünden öldüğünü öğrenen Meryem, Kürşat'ı öldürüp abisinin intikamını almaya karar verir. Canan, Yusuf ve Leyla'nın arasını bozmak için hain bir plan yapar. Yusuf'un rahat durmayacağını anlayan Vedat, yeniden Yusuf'un ipini çeker, Oflaz'dan Yusuf'u öldürmesini ister. Canan'ın amacı ise Leyla'dan kurtulmaktır. O da Oflaz'ı kullanmaya karar verir. Oflaz'ın hedefinde bu kez, hem Yusuf, hem Leyla vardır!

Bir Garip Aşk 39. Bölüm Özeti 31 Aralık Fragmanı

bir garip aşk 39.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta olan bir garip aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Kokteyl devam etmektedir. Dans kareografı Madhubala, Khushi ve Arnav’ın dans figürlerini beğendiği için yeniden dans etmelerini istemiştir. Ancak ikisi de inatçı tutumunu sürdürmeye devam ettiği için bu teklifi geri çevirir. Madhubala’nın ise kolay kolay vazgeçmeye niyeti yoktur ve iki ailenin büyüklerinden bu konu hakkında kendisine yardımcı olmalarını ister. Diğer yandan Khsuhi’nin güvenini kazanmak isteyen Shyam büyük bir plan hazırlığı içerisindedir. Nanda Kishore, yılbaşı gecesinde neler yapacağını Khushi ile paylaşır. Madhumati, Khushi’ye nişan gününüde onun eski nişan elbiselerini giyip giyemeyeceğini sorar. Anjali’nin Shyam’a kötü bir haberi vardır. Arnav, Khushi’yi Nanda Kishore ile telefonda sohbet ederken yakalar. Ardından Arnav’ın sergilediği kıskanç davranışlar Khushi’nin ilgisini çeker.

29 Aralık 2015 Salı

Kanalların Kraliçe Savaşı

"Mayıs Kraliçesi" ile ‘Gecenin Kraliçesi’ dizileri ekranlarda adeta ‘Kraliçe’ rekabeti yaşayacak. Yağmur Tanrısevsin'in başrolünde yer aldığı ve yayımlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören 'Mayıs Kraliçesi'ne Meryem Uzerli’nin yeni projesi "Gecenin Kraliçesi" rakip oldu. Her iki dizi de salı akşamları aynı saat diliminde ekrana gelecek. Bu durumun "Mayıs Kraliçesi"nin yapımcısı Birol Güven’i rahatsız ettiği iddia edildi. "Cesaret" ve "Aşk Kokusu" isimlerinin ardından "Gecenin Kraliçesi"nde karar verilen dizi hakkında yapımcı daha önce "Taklit ediliyoruz" şeklinde tepki göstermişti. Dizi takipçileri ise yaşanılan bu olaylara ‘Ekranlar 'Kraliçe' savaşlarına sahne olacak’ şeklinde yorum yaptı.

Kördüğüm Dizi Konusu ve Oyuncuları

Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı Kördüğüm, koşulların değiştirdiği iki erkek ve bir kadının çevresinde gerçekleşen, modern zamanlarda bir metropolün kalbine inen aşk ve dönüşüm hikayesi… Yeni nesil hayatlardaki zengin-yoksul ayırımını ve maddi-manevi bağlılıkları aşk üzerinden anlatan Kördüğüm, «Aşk değiştirir, iktidar kirletir.» cümlesinin üstünde yükselen bir dizi. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un bir otomotiv şirketinin sahibini canlandırdığı; ilk bölüm çekimleri Milano ve Como’da gerçekleştirilen Kördüğüm, 8 Ocakta başlıyor!

Aşk Yeniden 36. Bölüm Fragmanı 5 Ocak Salı

aşk yeniden 36.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan aşk yeniden konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Av köşkünde işler karışır ve Zeynep ile Fatih son anda diğerlerine yakalanmaktan kurtulurlar.Şevket ve Meryem ise Vahit ve Ertan’ın ortadan kayboluşları üzerine kafa yorup yerlerini tespit etmeye çalışmaktadırlar. Bu arada Şaziment ve Fatih’i sevgili zanneden Ayfer de Fatih ile yüzleşmek üzere malikâneye gider. Gençler de boş durmayıp Fatih’i yeni sevgilisine kaptırmamak için bir an evvel Zeynep ile onu bir araya getirmenin planları içindedirler. Selin’in doğum günü bu durum için bir fırsat gibi görünse de o doğum günü için planlar yapan tek kişi Selin değildir…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. Bölüm Fragmanı 5 Ocak Atv

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 18.bölüm fragmanı ATV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Mahmut'un haince kurşunuyla vurulan Şahin Ağa'nın intikam ateşi herkesi sarar. Hızır Çakırbeyli için faili bulmak hiç de kolay olmayacaktır. Bu durum parasına el konulan Sibiryalı Kartal'dan şüphelenilmesine sebep olur. Parayı eşit bölüştürülmesini talep eden masa üyeleri Hızır'ın ikna edici tavrından sonra bu fikirlerinden vazgeçerler. Ünal Kaplan ise geri adım atmaz. Artık mesele para meselesi olmaktan çıkıp, Ünal ve Sibiryalı'nın şahsi hesaplaşmasına döner. Diğer taraftan öldü sanılan Mahmut planlarını uygulamaya devam eder ve artık sıra ağabeyi Selim'e gelmiştir. Meryem Çakırbeyli ve ev ahalisi de doğumu yaklaşan Nazlı'nın akıbetini tartışmaktadırlar. Her ne kadar Hızır bu benim kararım dese de kadınlar kendi arasında bir karar verir ve Mübeccel Nazlı'yı ziyaret eder. Hamile olduğunu öğrendiği günden beri yüzü gülmeyen Nazlı'nın kafası iyice karışır.

Mayıs Kraliçesi 8. Bölüm Fragmanı 5 Ocak Showtv

mayıs kraliçesi 8.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan mayıs kraliçesi konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Öz kızını öldü bilen acılı anne Asu, kızının yaşadığını ve Nehir olduğunu öğrendiğinde büyük bir şok yaşar. Bu gerçeği öğrenir öğrenmez Nehir’e koşan Asu’yu büyük bir sürpriz beklemektedir. Asu ve Nehir’in kavuşma anında yaşananlar merak konusudur. Gerçekleri Asu’ya söyleyen Feryal, dayanamaz ve Nehir’e de öz annesinin Asu olduğunu söylemeye karar verir. Nehir, öz annesinin Asu olduğunu öğrendiğinde ne yapacaktır? Başsavcı Yiğit ve savcı Alper, bilim adamı Önder Atakan’ı öldürmek suçundan Sencer Aytekin’i tutuklamıştır. Sencer, sorgu esnasında Alper’e babası Celil’in katil olduğunu söylemiş, Alper’i köşeye sıkıştırmıştır. Alper, Sencer’i kurtarmazsa, Celil’in katil olduğunu ve Nehir’in babasını öldürdüğünü, başta Nehir olmak üzere herkes öğrenecektir. Alper’i çok zor anlar beklemektedir. Sencer gözaltından kurtulabilecek midir? Babasının Nehir’in babasının öldürmüş olması ve Sencer’in ağır baskıları sonucu son derece kötü bir psikolojiye giren Alper, Nehir’den ayrılmaya karar verir!

Hayat Şarkısı Hikaye ve Künyesi

Mudanya yakınlarındaki Güzelköy’ de doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir. Yapım : Most Production Yapımcı : Gül Oğuz Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan Yönetmen : Cem Karcı Senaryo : Mahinur Ergun Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker(Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Cem Kenar(Genç Kaya), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Bir Garip Aşk 38. Bölüm Özeti 30 Aralık Fragmanı

bir garip aşk 38.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta olan bir garip aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğerlerinden farklı düşünmektedir ve Arnav’ın Lavanya’dan ayrılma kararı almasını desteklediğini söyler. Manaroma ise Sidney’den gelecek olan bir özel bir misafiri heyecanla beklemektedir.

28 Aralık 2015 Pazartesi

İlişki Durumu Karışık dizisine yeni oyuncu

Aybike Esin Tumluer seyirciyi çok güldürecek! Show TV'nin Cumartesi günleri yayınlanan ve izleyicilerin beğenerek takip ettiği dizisi İlişki Durumu Karışık’a dahil olan başarılı oyuncu Aybike Esin Tumluer, seyirciyi çok güldürecek. Genç oyuncu daha önce ise, Sesli Güldüm isimli komedi programı, Her Şey Yolunda Merkez ve Perran Kutman ile Ah Neriman dizileri ile ekranlarda yer almıştı.

Delibal filminin senaryosu çalıntı mı?

Senaryosunu Yıldırım Türker’in yazdığı filmde üniversite arkadaşı olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşk hikayesi anlatılıyor. Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programında ekrana gelen haberde, “Delibal”ın öyküsünün, ülkemizde de Mart 2012’de seyirciyle buluşan Hint yapımı “Moonu 3” filmiyle birebir benzediği açıklandı. İki film arasındaki şaşırtan benzerlik izleyenleri şoke etti. "Moonu 3"te Ram isimli genç, okula giderken ilk görüşte tutulduğu Janani'yle büyük aşk yaşamaya başlıyor, ta ki Ram'ın psikolojik hastalığı ortaya çıkana kadar... Başrollerini Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Delibal filminde de, aynı üniversitede okuyan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşkı, Barış’ın psikolojik rahatsızlığının ortaya çıkmasıyla bozuluyor. AFİŞİ BİLE AYNI Ali Bilgin’in yönettiği “Delibal”ın afişinin bile Hint yönetmen Aishwarya Dhanush’un yönettiği “Moonu 3” filmiyle aynı olması dikkat çekiyor. Delibal’ın ekibi geçen günlerde Gülay Afşar’ın Gece Gündüz programına konuk olmuş, yönetmen Ali Bilgin orada Delibal’ın, film ismi vermeden alıntı olduğunu açıklamış ve "Alıntı yaptığımız projeyi yerelleştirip farklı bir lezzet kattık" demişti. Ancak yönetmen Ali Bilgin’in “alıntı” dediği Delibal’ın birebir Hint yapımı “Moonu 3”ün taklidi çıkması, her iki filmi de izleyen seyircilerin büyük tepkisini çekti.

4 Ocak Yeşil Deniz 54. Bölüm Fragmanı TRT 1

yeşil deniz 54.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan yeşil deniz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Sadıçlar kazasız belasız düğünü tamamlayabilecek mi? Ekranların en doğal, en samimi, en organik dizisi Yeşil Deniz Pazartesi akşamlarınızın eğlencesi olmaya devam ediyor. Faklı hikayesi, sıcacık görselliği ve başarılı oyunculuklarıyla türünün en özgün işlerinden biri haline gelen dizide bu hafta üst üste gelen aksiliklerle düğün işi çıkmaza giren sadıçların başlarından geçen komik olaylar anlatılıyor. Kına gecesinde kadın kıyafetleriyle yakalanan sadıçların Cemil, Emine, Hafize ve Cemil’in kızkardeşlerinden oluşan kadınlar heyeti nasıl bir açıklama yapacakları hakkında hiçbir fikirleri yoktur. Bütün bu alavere dalaverenin sandıkla ilgili olduğunu düşünen Cemile sadıçlardan sandığı açmalarını ister. Ancak sadıçların içinde Bahattin abinin olduğunu düşündükleri sandığı açmaya niyetleri yoktur. Bu arada formalite nikah işini hal yoluna koymaya çalışan Üsen de Vural’ın nikah saatine kadar kendine zarar verecek bir davranışta bulunmaması için nöbettedir. Ancak 23 yıllık karısı Gülay, Vural’ın hasretine dayanamayıp baba evinden kaçınca olanlar olur. Artık Gülay’ı da alıp kasabayı terk etmeye karar veren Vural’ı nikah saatine kadar orada tutacak tek bir şey vardır, o da kumar. Formalite nikah gerçekleşebilecek midir? Sadıçlar kazasız belasız düğünü tamamlayabilecek midir? Naciye, Hicabi’nin cebinde bulduğu ipucunun peşini bırakmazken Emin hayalini kurduğu sadıç şakasını gerçekleştirebilecek midir?

Güneşin Kızları 29. Bölüm Fragmanı 4 Ocak Kanal D

güneşin kızları 29.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan güneşin kızları konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk köşeye sıkışır. Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir. Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır. Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez. Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapılır. Her şeye rağmen yeni yıl aşkla dolu olacak mıdır?

Kırgın Çiçekler 28. Bölüm Fragmanı 4 Ocak Atv izle

kırgın çiçekler 28.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan kırgın çiçekler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Ölüm korkusuyla bunalıma giren Kemal, herkesi şaşırtan bir karar alır. Kemal'in şişlendiği için onu suçladığını bilen Eylül korku içindedir. Serkan, olanlardan Gökhan'ı suçlar. Cemre, Necmi'nin bir oyun çevirdiğinden şüphelenmeye başlar. Zeyno ise annesinden kurtulmak için plan yapmadır. Kızlar, Kemal korkusuyla diken üzeredir. Kemal ise hiç ummadıkları bir tuzak kurar. Kendisini öldürmek istediğini düşündüğü Eylül'ü can evinden vurmak istemektedir...

Paramparça 48. Bölüm Fragmanı 4 Ocak Star Tv

paramparça 48.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan paramparça konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle DİLARA HAMİLE, CANDAN ŞOKTA! Hamile olduğunu öğrenen Dilara, bebeğini doğurup doğurmamakla ilgili endişelerini açmak için en yanlış kişi olan Candan’ı seçer. Dilara’nın hamileliği ile şokagiren Candan, Harun ile Dilara’nın evleneceklerini anlayınca Cihan ile işbirliği yapmaya karar verir. “KARDEŞİMİN KATİLİSİN!” Dilara’nın düşmanı Harun ile evleneceğini öğrenen Cihan da Harun’u bitirmek için Candan’dan faydalanması gerektiğinin farkındadır. Cihan ve Harun arasındaki yüzleşmede Harun ‘kardeşinin katili’ olarak gördüğü Cihan’a kinini kusar. Dilara ise tüm gerçeklere kulağını tıkamıştır.

29 Aralık Bir Garip Aşk 37. Bölüm Fragmanı Kanal 7

bir garip aşk 37.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta olan bir garip aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Lavanya, Arnav ile arasında yaşadıklarını Khushi ile paylaşır ve Payal ile Arnav nişanlanana kadar bu sırrı gizli tutmasını ister. Ancak Arnav daha önce davranır ve Lavanya’yadan ayrılmak istediğini açıklar. Khushi bu durum karşısında Lavanya’nın kalbini kırdığı için Arnav’a bağırır. Daha sonra evi terk etmek üzere olan Lavanya’nın önüne geçerek onu bu kararından vazgeçirmek ister. Nani, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığı için Arnav’a kızgındır ve ona bu kararı vermesinin arkasında hangi sebeplerin olduğunu açıklamasını ister. Ancak Lavanya herkese bunun karşılıklı alınmış bir karar olduğunu bu sebeple de evden ayrılma kararından geri dönmek istemediğini söyleyerek Raizada ailesi ile vedalaşır. Bu arada Khushi yeni bir karar alır. O Artık Shaym hakkında konuşmak istememektedir. Anjali Raizada evindekiler dışında, Arnav’ın Lavanya’dan ayrılma kararı almasını destekleyen tek kişidir. Khushi, Anjali’nin nişan elbiselerinin seçiminde ona yardımcı olacaktır. Öte yandan Manaroma Sidney’den gelen özel misafiri Nanda’yı karşılamanın telaşındadır.

27 Aralık 2015 Pazar

'Paramparça'nın yeni bölümünde neler yaşanacak?

BÜYÜK YIKIM İÇİNDE Harun’la evlenip bebeğini doğurmaya karar veren Dilara, Harun hakkındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla büyük bir yıkım yaşar. Ama esas üzüldüğü, Harun hakkındaki gerçekleri Cihan’dan duymuş olmaktır... Yalıyı terk eden Dilara için sığınacağı tek liman geçmişinden biridir... HAZAL’IN BAŞI YİNE BELADA Cihan ile evlenmek üzere olan Gülseren, içini kemiren şüpheleri Cansu ile paylaşır. Kendisini affettirmek için Gülseren’in evine giden Cihan’ı burada büyük bir sürpriz beklemektedir... Öte yandan, Cihan’ın yanına taşan ve lüks hayatın keyfini sürmeye başlayan Hazal yine başını belaya sokar.

Beren'e Kösem Eleştirisi

"Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinin Beren Saat'in de yer aldığı yeni bölümü yayınlandı. İntikam dizisinden sonra ekranlara ara veren Beren Saat, Twitter'da en çok konuşulan konulardan oldu. "Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan"dan gelen teklifi kabul eden Saat'in hayranları merakla güzel oyuncunun izleyici karşısına çıkacağı anı bekliyordu. Dizinin reyting performansı sebebiyle, Beren Saat'in diziye dahil olacağı tarih öne çekildi ve ünlü oyuncu dün 7. bölümde ekrana geldi. "MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM"DE KÖSEM İLE SULTAN AHMED ÖPÜŞTÜ "Muhteşem Yüzyıl Kösem" 7. bölümde Beren Saat diziye bomba gibi girdi. Girdiği ilk sahnede isyanı bastırarak tahtı koruyan Kösem Sultan, isyanda vurulmasına rağmen boynundaki Cevşen-i Kebir sayesinde ölümden döndü. Bu olaydan çok etkilenen Kösem, müslüman olmaya karar verdi. Sultan Ahmed'i çiçek hastalığına da deva olan Kösem Sultan'ın Sultan Ahmed ile öpüşmesi ise reytingleri beklentilerin altında kalan dizinin 7. bölümüne damga vurdu. BEREN SAAT'İN OYUNCULUĞU FARKLI YORUMLARA NEDEN OLDU Yeni rolüyle dün ilk kez seyirci karşısına çıkan Beren Saat'in performansı tartışma konusu oldu. Çok sayıda izleyici Beren Saat'in performansını beğenirken, bazı izleyiciler de ünlü ismin oyunculuğunu eleştirdi. İşte Beren Saat'in oyunculuğuyla ilgili Twitter'da yapılan yorumlardan bazıları: - Beren Saat'i hiç sevmedim. Yani sarışın bi loz 10 dakikada mı değişti... 5 yıl falan geçseydi madem diğer kiz daha iyidi yani - Beren ise diziye pat diye girdi ama hiç de eğreti durmamış. Ekin ile de olmuşlar, bakışlar falan. Kısaca klasik Beren Saat. - Evlilik yaramadi galiba, paslanmis miyiz biraz? - Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam harika bir bölümdü. Beren Saat harikasin.. İyiki geldin. - Beren Saat'e çok yük bindirdiler reyting açısından. Eğer yarın sonuçlar iyi gelmezse kalemi olan yazar artık 'Beren kurtaramadı' vs diye... - Kösem Sultan dizisi beklentilerimin tamamen altıda. İnşallah Beren Saat kendini bu diziyle bitirmez.

O Hayat Benim 75. Bölüm Fragmanı 3 Ocak Fox Tv

o hayat benim 75.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan o hayat benim konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Bahar, Ateş’in gidişiyle hayatının ışığını yitirmiştir sanki... Kör kuyulardayken Mehmet Emir kızına kol kanat gerer. Ancak Hülya, Bahar’ın geçmişte Yusuf Erkıran’la ilgili sırrı saklamış olmasını kabul etmeye hazır değildir. Bahar sonunda onların günahlarını, ikiyüzlülüklerini de bir tokat gibi suratlarına çarpar. Ve bir yangın Efsun’la Bahar’ı alev alev yakar! Kimse masum değildir.Gerçekler bir bir ortaya çıkmaya devam eder. Efsun’a hapishanede hayatı dar edenin, canına kast edenin Bahar değil Hülya olduğu daha fazla saklı kalmaz. Bunu duyan Sultan, Hülya’ya çok büyük bir ceza verecektir. Ateş’in döneceği umudunu hiç kaybetmeyen Bahar ise aldığı haberle bir kez daha paramparça olur.

Evli ve Öfkeli 13. Bölüm Fragmanı 3 Ocak Pazar

evli ve öfkeli 13.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan evli ve öfkeli konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Dilek, Engin'in evinin satılacağını öğrenince, soluğu Engin'in yanında alır. Ne olursa olsun o evi sattırmayacaktır. Diğer yandan Tarık, Dilek'le olan ilişkisini saklamaya çalışır. Dilek'e bunun Merve için olduğunu söyler ama aslında Dilek'le olan ilişkisini açıklamaya hazır değildir... Esra, annesinin yaşadığını öğrenince annesini bulmakla ilgili bütün umutları suya düşer. Yaşıyorsa bunca sene neden onu aramadığını merak eder. Murat, Esra'ya bir söz verir. Neye mal olursa olsun, annesini bulacak ve bütün soruların cevabını annesinden alacaktır. Seray, sırrının ortaya çıkmasından sonra hangi kapıyı çalsa yüzüne kapanır. Kızlar özür dilemeden Seray'ı affetmez. Seray'ın da onlardan özür dilemeye niyeti yoktur. Seray, kariyerinin, karakterinin, her şeyin sonuna geldiğini düşünse de, Ahmet için her şey yeni başlar. Mine, Metin'den boşanacağı için çok mutludur. Cenk, ondan daha da mutludur. Mine'nin Ahmet'le karşılaşması her şeyi değiştirir. Mine'yle Seray'ın yıllar önce arasına giren Ahmet, yıllar sonra da Mine'nin hayatında kendisine bir yer bulmaya çalışacaktır.

3 Ocak Baba Candır 21. Bölüm Fragmanı TRT 1

baba candır 21.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan baba candır konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Ege Gerçekten Egemen’in Oğlu Mu?Müge ile kavga eden Hasan Haluk’un evine yerleşir. Haluk evini hem babasından hem de evine giren hırsızdan kurtarmaya çalışır. Egemen Ege’nin annesini bulur ve Ege’nin kimin çocuğu olduğunu sorar. Adnan’ın Ege’nin varlığını öğrenmesi olayların daha da karışmasına sebep olur. Ceylan’ın zor anında Rüzgar’dan yardım istemesi Emrecan’ı üzer. Emrecan Ceylan’la kaybettikleri şeyleri yeniden yakalamak için uğraşır. Ece dolandırılır. Ece’ye yardım elini uzatan yine Haluk olacaktır.

Hatırla Gönül 12. Bölüm Fragmanı izle Star Tv

hatırla gönül 12.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hatırla gönül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Tekin’in yarattığı sahte dünya ortaya çıkıyor. Yusuf polisten kaçarken Jülide’yi de yanında götürür. Yusuf’tan gerçek kimliğini ve içinde yaşadığı yalanı öğrenen Jülide bunlara inanmakta zorluk çeker, kendisine anlatılanlarla ve gördükleri arasında kalmıştır. Yarattığı sahte hayatın açığa çıktığını anlayan Tekin tüm şiddetiyle Gönül ve Yusuf’u aramaya başlar. Ancak attığı her adım peşindeki kiralık katili de Gönül’e yaklaştırmaktadır.

Hayat Mucizelere Gebe 5. Bölüm Fragmanı 3 Ocak Kanald

hayat mucizelere gebe 5.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hayat mucizelere gebe konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Serhat’la nişanlanan İnci, Engin’le yıllar önce bir kerecik de olsa öpüştüğünü nişanlısına söyleyememiş olduğu için huzursuzdur. İnci, Süheyla’nın tüm itirazlarına rağmen sabah erkenden gider ve itiraf eder. Serhat’ın verdiği tepki büyük olunca İnci mahvolur. Genç kız kendisini affettirmek için duygusal bir mektup yazar. Ancak bu mektup işleri daha da karıştırır.

Acı Aşk 3. Bölüm Fragmanı 3 Ocak Show Tv izle

acı aşk 3.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan acı aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. Bölüm Fragmanı 31 Aralık Perşembe

muhteşem yüzyıl kösem 8.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan muhteşem yüzyıl kösem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem, cihana adını bırakmaya geliyor! Anastasia, hayatını hiçe sayıp isyancıların karşısına çıkıyor! O kargaşada öyle bir mucize gerçekleşiyor ki, herkes Anastasia’nın büyüsüne kapılıyor! Kızını gören Enzo ona ulaşmak için çabalarken, Anastasia, Ahmed’i iyileştirecek şifanın peşine düşüyor. Ve Ahmed’i kurtarabilmek için akıl almaz bir bedel ödüyor! Sultan Ahmed, hastalıktan kurtuluyor ve yokluğunda olanların hesabını soruyor! Hanedanın kaderini değiştiren Anastasia, Kösem adını alıyor! Sarayda yeni bir dönem başlıyor! Anastasia’dan umudunu kesen İskender, gerçek ailesini aramaya karar veriyor! Handan Sultan, Derviş hakkında şok bir karar veriyor! Ahmed, Safiye Sultan’ı saraydan sürgün ediyor! Safiye’ye meydan okuyan Kösem, iki kadın arasındaki amansız savaşı başlatıyor! Anastasia, canı pahasına isyancıların karşısına çıkar. Ancak kalabalığın öfkesini dindiremez ve şok eden bir olay yaşanır. İsyancıların karşısında dimdik duran Anastasia’nın ölüme meydan okuyuşu, herkesi büyüler.

26 Aralık 2015 Cumartesi

Seksenler 175. Bölüm Fragmanı

Rukiye’nin Büyük Sırrı!Rukiye, hastalığını hala çocuklarından saklamaktadır. Hastalığı için doktora gidip test yaptıran Rukiye, sonuçları bir sır gibi herkesten gizlemektedir. Rukiye’nin hastalığı merak konusudur. Rukiye’nin hastalığı en çok Gülden’in annesi Necla’yı etkilemiştir. Necla, sürekli tartıştığı Rukiye’ye birden bire iyi davranmaya başlayınca birbirinden komik anlar yaşanır.Ergun, İdris’in öldüğü konusunda söylenti başlatmıştır ancak başına geleceklerden habersizdir. Her şeyi, sigorta işinden para kazanabilmek dolayısıyla da Nazlı ile evlenebilmek için yapan Ergun’u kötü bir sürpriz beklemektedir. Fehmi gerçekleri öğrenince bu Ergun için hiç de iyi olmayacaktır!Polislik görevinden üç aylık uzaklaştırma alan Komiser Rıza, bunu karısı Emel’den gizlemektedir. Emel, Rıza’nın son zamanlardaki şüpheli hareketlerinden, aldatıldığını sonucunu çıkarır. Rıza’nın cebinde bir otel kartviziti bulan Emel’in aldatılma şüphesi pekişince ortalık karışır.

İlişki Durumu Karışık 25. Bölüm Fragmanı ShowTv izle

ilişki durumu karışık 25.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan ilişki durumu karışık konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Davetiyeyle Ayşegül'ün karşısına çıkan Elif, Can'ın sabrını büsbütün zorlar. Elif zafer sarhoşluğuyla düğün hazırlıklarını hızlandırır. Ayşegül ise yaşananlarla kendine has yöntemlerle baş etmeye çalışır. Ayşegül Handan'ın kendisine sunduğu iş yaşamına adım atarken, içine düşeceği curcunadan habersizdir. Evde yaşanan bir talihsizlik sonucu imdadına koşan ise Murat'tan başkası değildir. Murat'ın bu yardımı Can'ı sıra dışı bir plan kurmaya iter. Düğün hazırlıkları Mediha ve İsmail'in arasını açar. Fakat ikili, paylaşamayacakları kıymetli bir şeyin varlığını fark eder. Bu uğurda amansız bir mücadeleye girişirler. Öte yanda Murat şahit olduğu bir konuşma sonrası büyük bir seçimin eşiğine gelir. Vicdanı ve aşkı arasına salıncak kuran Murat vereceği kararla, herkesin hayatını kökünden değiştirecektir.

Güllerin Savaşı 64. Bölüm Fragmanı 2 Ocak Cumartesi

güllerin savaşı 64.bölüm fragmanı Gülru öğrendiği gerçekle bıçak sırtında olduğundan habersiz, Gülfem’e saldırmaya hazırdır. Cihan’ı şüphelendirmeden sessiz ve emin adımlarla harekete geçmek için doğru zamanı bekler. Cihan’ın etkisiyle Gülru konusunda rahatlayan Gülfem ise, hiç beklemediği başka bir tehditle karşı karşıya kalmanın sıkıntısı içindedir. Gülru, Gülfem’le kedinin fareyle oynadığı gibi oynarken diğer yanda Gülru’dan aldığı destekle ayakta kalan Ömer, Mebrure’nin başına gelenleri aydınlatmak üzeredir. Ömer ve Gülru arasındaki duygusal yakınlaşma Gülru’nun duvarlarını adım adım yıkar. Öte yandan Gülru için, Gülfem’e hayatının en ağır darbesini vurma zamanı gelmiştir. Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kertenkele 48. Bölüm Fragmanı 2 Ocak Cumartesi

kertenkele 48.bölüm fragmanı Ekip olarak çalışmayı kabul eden Kertenkele ve Ünsal, neredeyse imkansız bir görevle karşı karşıyadır; dünyanın en iyi korunan sanat eserini çalmaları gerekmektedir. Görevin zorluğu yetmezmiş gibi Şevket de ayaklarına dolanarak işlerini zorlaştırmaktadır. Ünsal tarafında zincirlenen Levent ise eski amiri Ünsal'a karşı kin beslemektedir ve Ünsal'ı yakalayıp kanuna teslim etmeye kararlıdır. Öte yandan Zehra'nın Kertenkele'yle olan ilişkisini öğrenen Ekrem, Semih'i, Zehra'nın peşine takar ve Semih'e Kertenkele'yi vurması karşılığında reddedemeyeceği bir teklif yapar. Zehra ise Ekrem'i başka bir sevgilisi olduğu yalanıyla kandırmaya çalışmaktadır. Ancak Melis'in Zehra'yı zor durumda bırakacak bir planı vardır. Semih'i kullanarak Kertenkele'den kurtulamayacağını anlayan Ekrem, malikaneye avukatını çağırır ve bütün dengeleri altüst edecek bir karar alır. Kertenkele ve Ünsal ise imkansız gözüken görevi başarmak üzeredirler ancak son anda hiç beklemedikleri bir şekilde köşeye sıkışırlar. ATV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan kertenkele konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

25 Aralık 2015 Cuma

Kiralık Aşk 28.Bölüm Fragmanı

Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor! İki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar veren Sinan ve Yasemin, beraber çalışmak için kolları sıvıyor. Sıra, Ömer ve Defne’yi ikna etmekte. Bu o kadar da kolay olmayacak! Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüşüyor! Ömer ve Defne, aralarında geçen her şeyin hırsını işte şimdi çıkarıyor. Hem Defne’nin, hem de Ömer’in atacağı goller var. Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor! Bu savaştan kim galip çıkacak? Yoksa sonuç, yine aşktan yana mı olacak? Star Tv ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kiralık aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle http://adimutluluk.cinetrend.net/kiralik-ask-28-bolum-fragmani/

Karagül 102. Bölüm Fragmanı 1 Ocak Cuma

karagül 102.bölüm fragmanı Yaşadığı büyük yıkımın intikamını almak istercesine öfkesini Kendal’a ve fabrikaya yönelten Baran, çıkardığı yangınla sadece kendi hayatını değil, onun için ölümü göze almaktan çekinmeyen annelerinin ve kız kardeşi Maya’nın hayatını da tehlikeye atmış olur. Fabrikayı saran alevlerden ya hep birlikte kurtulacaklar ya da o alevlere beraber teslim olacaklardır. Şamverdi ailesinin her bir üyesi bu yangından kaderine düşen yıkımı yaşamak zorunda kalırken, bir zamanlar avlusunda türküler söylenen konak, meskeni olduğu nice sır ve günahın bedeli ödercesine, doğan yeni günde bambaşka bir acının çığlığıyla sarsılacaktır. FOX TV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan karagül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Arka Sokaklar 383.Bölüm Fragmanı Kanal D 1 Ocak

arka sokaklar 383.bölüm fragmanı Timur’un göz bebeği, yurt dışındaki tüm işlerini yönlendiren Ceylan İstanbul’a gelir. Timur kardeşinin gelişi şerefine bir restoran kapatır. Ceylan lüks bir otele yerleşir. Aylin bu bilgileri Rıza baba ve ekibe geçer. Ceylan Finans alanında uzmandır. Ceylan’ın Timur ile mutlaka buluşulacağı düşünülerek Murat, gizli görev için kızın kaldığı otele yerleştirilir. Murat kıza kendini beğendirip, etkileyerek Timur’a ulaşmak hedeflenmektedir. Kısa zamanda da bunu başarır ve Ceylan Murat’tan hoşlanmaya başlar. Ceylan, Timur’un evine gidecektir. Murat ile birlikte gitmeye karar verirler. Timur tabii ki sinsiliğiyle kardeşinin kiminle görüştüğüne kadar bilen bir adamdır. Ceylan ile beraberken Timur ve adamları Murat’ı paketlerler. Murat’ın yakalandığı haberi Rıza babaya gider. Ekip, Murat’ı Timur’un elinden kurtarmanın peşine düşer. Kanal D ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan arka sokaklar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kara Ekmek 38.Bölüm Fragmanı 1 Ocak Atv izle

Asiye ve Çetin sonunda peşlerinde olan düşmanlarının kim olduklarını öğrenirler. Ancak onlardan kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır. Mine'nin peşine düşen Bade'yi ise hiç hesapta olmayan bir son bekliyordur. Sonunda her şey yoluna girerken Asiye ve Çetin çok büyük bir karar alırlar. Daha fazla bu sırla yaşamak istemiyorlardır. Yeni başlangıçlar için gizli saklı kalanların su yüzüne çıkması gerekiyordur. Her son yeni bir başlangıçtır.. ATV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kara ekmek konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle kara ekmek 38.bölüm fragmanı

Filinta 41.Bölüm Fragmanı TRT 1 izle

filinta 41.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan filinta konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Şehzade Mehmet hakkında zor bir karar vermek zorundadır. Şehzade’yi ihanetten dolayı idam ettirecek mi? Yoksa bu kararı kime bırakacaktır? Şehzade Mehmet, davasıyla ilgili Mustafa’yla ilginç bir konuşma yapacaktır. Ve bu konuşmanın ardından Mustafa'nın tutumu ne olacaktır? Şehzade Murat (Uğur Uludağ), gerçekten akli dengesi yerinde olmayan bir kişi midir? Yoksa Osmanlı büyük bir tuzağın içinde midir? Süreyya (Nur Fettahoğlu) ve doğacak bebekleri için endişelenen Ali, onları emniyetli bir yere götürmeye karar verir. Süreyya, kocasıyla kimin ilgilenmesini isteyecektir?

24 Aralık 2015 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 278.Bölüm Fragmanı Kanal D izle

kurtlar vadisi pusu 278.bölüm fragmanı Ve Büyük Konsey Stonehenge’de toplanıyor. Dünyayı yöneten büyük hanedanların katılımıyla gerçekleştirilen toplantının katılımcıları arasında Polat Alemdar ve Kuzuzade ailesini temsilen Yusuf da vardır. Kanal D ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan kurtlar vadisi pusu konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Asla Vazgeçmem 32. Bölüm Fragmanı 31 Aralık Perşembe

asla vazgeçmem 32.bölüm fragmanı Asla Vazgeçmem 32.Bölüm fragmanı ile 31 Aralık 2015 Perşembe günü Show Tv ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek. Konunun devamında yayınlamış olduğumuz Asla Vazgeçmem 32.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler. Show Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan asla vazgeçmem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. Bölüm Fragmanı 31 Aralık Perşembe

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm fragmanı ile 31 Aralık 2015 Perşembe günü Star TV ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek. Konunun devamında yayınlamış olduğumuz Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler. Star Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan muhteşem yüzyıl kösem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle muhteşem yüzyıl kösem 8.bölüm fragmanı

İnadına Aşk 27. Bölüm Fragmanı 31 Aralık FOX

İnadına Aşk 27.Bölümü ile 31 Aralık 2015 Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yapımcılığını Sinegraf Film'in üstlendiği İnadına Aşk 27.Bölüm fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz. FOX TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan inadına aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle inadına aşk 27.bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 278. Bölüm Fragmanı 31 Aralık Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 278.Bölüm fragmanı ile 31 Aralık 2015 Perşembe günü Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek. Konunun devamında yayınlamış olduğumuz Kurtlar Vadisi Pusu 278.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler. Kanal D ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan kurtlar vadisi pusu konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle kurtlar vadisi pusu 278.bölüm fragmanı

23 Aralık 2015 Çarşamba

Kara Sevda Emirin Büyük Sırrı 12.Bölüm Fragmanı

Kemal ve Nihan kaderlerinin değiştiği evde yüzleşiyor. Kemal ve Nihan beş yıl önce kaderlerinin değiştiği evde yüzleşirler. Kemal gerçeği açığa çıkarmak için Nihan’a kaçacak yer bırakmayacak sorular sorar. Öte yandan kaza haberi gelene kadar, Nihan’ın başlatacağı oyuna Kemal de ayak uydurur. Birlikte hayattan birkaç saat çalarlar. Tarık, Önder’i hastaneye yetiştirdiğinde, Emir’in bütün planlarını altüst edip, Emir’i kendi tuzağına düşürdüğünden habersizdir. Emir, polislerden önce Tarık’a ulaşmak için harekete geçer. Önder’in kazadan sonra dudaklarından dökülen ilk kelimeler, hem Nihan’ın hem de Kemal’in araştırmalarına yön verir kara sevda 12.bölüm fragmanı

Kara Sevda 12. Bölüm Fragmanı 30 Aralık Star Tv

Kara Sevda 12.Bölüm fragmanı ile 30 Aralık 2015 Çarşamba günü Star Tv ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek. Konunun devamında yayınlamış olduğumuz Kara Sevda 12.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler. Star Tv ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle kara sevda 12.bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul 40. Bölüm Fragmanı 30 Aralık Çarşamba

Diriliş Ertuğrul 40.Bölüm fragmanı ile 30 Aralık 2015 Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek. Konunun devamında yayınlamış olduğumuz Diriliş Ertuğrul 40.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler. TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan diriliş ertuğrul konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle diriliş ertuğrul 40.bölüm fragmanı

Poyraz Karayel 38. Bölüm Fragmanı 30 Aralık Kanal D

Poyraz Karayel 38.Bölümü ile 30 Aralık 2015 Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Poyraz Karayel 38.Bölüm fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz. Kanal D ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan konusu, oyunculari, bolum ozeti ve yeni yayinlanan son bolum fragmani izle poyraz karayel 38.bölüm fragmanı

Eve Dönüş 12. Bölüm Fragmanı 30 Aralık Atv

Eve Dönüş 12.Bölümü ile 30 Aralık 2015 Çarşamba akşamı ATV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Eve Dönüş 12.Bölüm fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz. ATV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan eve dönüş konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle eve dönüş 12.bölüm fragmanı

22 Aralık 2015 Salı

The Expanse 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı -CQB-

The Expanse 1.Sezon 4.Bölümü ile 29 Aralık 2015 Salı akşamı Syfy ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm adı "CQB" olarak açıklanan The Expanse 1.Sezon 4.Bölüm fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz. Syfy ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan the expanse konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle the expanse 1.sezon 4.bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün 50. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

kaderimin yazıldığı gün 50.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan kaderimin yazıldığı gün konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Aşk Yeniden 35. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

aşk yeniden 35.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan aşk yeniden konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 17.bölüm fragmanı ATV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Mayıs Kraliçesi 7. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

mayıs kraliçesi 7.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan mayıs kraliçesi konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

21 Aralık 2015 Pazartesi

Güneşin Kızları 28.Bölüm Fragmanı 28 Aralık Pazartesi

güneşin kızları 28.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan güneşin kızları konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Paramparça 47. Bölüm Fragmanı 28 Aralık Pazartesi

paramparça 47.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan paramparça konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kırgın Çiçekler 27. Bölüm Fragmanı 28 Aralık Pazartesi

kırgın çiçekler 27.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan kırgın çiçekler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Güneşin Kızları 28. Bölüm Fragmanı 28 Aralık Pazartesi

güneşin kızları 28.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan güneşin kızları konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Yeşil Deniz 53. Bölüm Fragmanı 28 Aralık Pazartesi

yeşil deniz 53.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan yeşil deniz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Güllerin Savaşı 63.Bölüm Fragmanı Yeni Bölüm Kanal D

güllerin savaşı 63.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm Fragmanı Yeni Bölüm Show Tv

ilişki durumu karışık 24.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan ilişki durumu karışık konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

20 Aralık 2015 Pazar

Acı Aşk 2. Bölüm Fragmanı 27 Aralık Pazar

acı aşk 2.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan acı aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Hayat Mucizelere Gebe 4. Bölüm Fragmanı 27 Aralık Pazar

hayat mucizelere gebe 4.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hayat mucizelere gebe konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Hatırla Gönül 11. Bölüm Fragmanı 27 Aralık Pazar

hatırla gönül 11.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hatırla gönül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

O Hayat Benim 74. Bölüm Fragmanı 27 Aralık Pazar

o hayat benim 74.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan o hayat benim konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Evli ve Öfkeli 12. Bölüm Fragmanı 27 Aralık Pazar

evli ve öfkeli 12.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan evli ve öfkeli konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

(27 Aralık Pazar) izle Baba Candır 20. Bölüm Fragmanı

baba candır 20.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan baba candır konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Yufkacı Salih’e Torun SürpriziEgemen’in oğlunun ortaya çıkması bütün aileyi karıştırır. Egemen yeni ailesine uyum sağlamaya çalışırken baba evinde bir oğlu olduğundan habersizdir. Hasan Haluk’un Ece ile arasındaki ilişkiyi öğrenmek için oğlunu yalan testine sokar. Kendine ev bakmaya giden Ece Haluk’tan yardım ister. Emrecan Ceylan’a kendini affettirmeye çalışır. Ceylan ise hastalanınca yardım istemek için Emrecan’ı değil Rüzgar’ı arayacaktır.

19 Aralık 2015 Cumartesi

Kertenkele 47. Bölüm Fragmanı 26 Aralık Cumartesi

kertenkele 47.bölüm fragmanı ATV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan kertenkele konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm Fragmanı 26 Aralık Cumartesi

ilişki durumu karışık 24.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan ilişki durumu karışık konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Güllerin Savaşı 63.Bölüm Fragmanı 26 Aralık Cumartesi

güllerin savaşı 63.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Seksenler 174. Bölüm Fragmanı 26 Aralık Cumartesi

seksenler 174.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan seksenler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Brooklyn Nine-Nine 3.Sezon 11.Bölüm Fragmanı 5 Ocak

brooklyn nine-nine 3.sezon 11.bölüm fragmanı FOX ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan brooklyn nine-nine konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

18 Aralık 2015 Cuma

Kara Ekmek 37. Bölüm Fragmanı 25 Aralık Cuma

kara ekmek 37.bölüm fragmanı ATV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kara ekmek konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Karagül 101. Bölüm Fragmanı 25 Aralık Cuma

karagül 101.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan karagül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Filinta 40. Bölüm Fragmanı 25 Aralık Cuma

filinta 40.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan filinta konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Arka Sokaklar 382. Bölüm Fragmanı 25 Aralık

arka sokaklar 382.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan arka sokaklar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Star Tv izle Muhteşem Yüzyıl Kösem 7.Bölüm Fragmanı 24 Aralık

muhteşem yüzyıl kösem 7.bölüm fragmanı Star TV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Ahmed çiçek hastalığına yakalanıyor! Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşma yapıyor! Taht hazırlığı sürerken, şehzade Mustafa da hastalığın pençesine düşüyor! Ve hanedan, eşi görülmemiş bir krizin eşiğine geliyor! Anastasia, hayatını hiçe sayıp aşkı için mücadele ediyor! Şahin Giray tahta çıkmak için gün sayarken, hanedanı kurtaracak yeni bir umut yeşeriyor! Ancak Halime, verdiği emirle son umudu da yok ediyor! İktidarını kaybetmek istemeyen Safiye, yeni taht adayını açıklıyor! Herkesi şok edecek bu isim, yeni bir savaş başlatıyor! Şehirde başlayan isyan, sarayın kapılarına dayanıyor! Anastasia, Safiye’nin gerçek yüzüne tanık oluyor!

Kara Sevda 11.Bölüm Fragmanı izle 23 Aralık Özeti

Star TV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle. Nihan evliliği ile ilgili gerçeği anlatacak mı? Kemal'in, Nihan'ın evliliğiyle ilgili büyük sorusuna karşılık Nihan'ın kaçacak yeri kalmaz. Nihan'ın itirafı, Kemal için yeni soruların başlangıcı olacaktır. Emir, Kemal'e oynadığı oyunu kimin bozduğunu araştırır. Düşmanlarını tek tek gözden geçirir ve ilk şüpheli ismin sorgulamasına başlar. “Köstebeği” bulmaya doğru hızla ilerlerken, bir yandan Kemal'le ödeşmek için, ailesindeki en zayıf halkalar hedefi haline gelir. Zeynep, Salih’le içine düştüğü evlilik çıkmazından kurtulmaya çalışırken, aklına bile gelmeyecek bir yöne doğru sürüklenir. Tarık'sa kendi kanatlarıyla uçmak isterken, hiç hesap etmediği bir oyunun içine düşer. kara sevda 11.bölüm fragmanı

17 Aralık 2015 Perşembe

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

muhteşem yüzyıl kösem 7.bölüm fragmanı Star TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan muhteşem yüzyıl kösem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Asla Vazgeçmem 31. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

asla vazgeçmem 31.bölüm fragmanı Show TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan asla vazgeçmem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İnadına Aşk 26. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

inadına aşk 26.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan inadına aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 277. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

kurtlar vadisi pusu 277.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan kurtlar vadisi pusu konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kara Sevda 11.Bölüm Fragmanı (23 Aralık Çarşamba)

Nihan'a duyduğu karsiliksiz askla gozunu karartan Emir'in acimasizliği ve akil almaz oyunlari her bolum sosyal medya mecralari ve internet forum sayfalarinda gundem yaratiyor. Emir'in en kabul edilemeyen plani ise, Nihan'in kardesi Ozan'i, kurduğu oyunla katil olduğuna inandirarak, Nihan'i evliliğe mecbur birakmasi oldu. Kara Sevda'nin gozu kara Emir'i! Kara Sevda'nin 16 Aralik carsamba gunu ekrana gelecek bolumunde ise Kemal'i hapse attirmak icin tuzak kuran Emir'in plani bu kez suya dusecek. Yenilmeyi kabul edemeyen Emir gozunu iyice karartarak Kemal'in ailesindeki en zayif halkaya secerek bedel odetmek isteyecek... İçerik Kaynağı: kara sevda 11.bölüm fragmanı

16 Aralık 2015 Çarşamba

American Horror Story 5.Sezon 11.Bölüm Fragmanı 6 Ocak

american horror story 5.sezon 11.bölüm fragmanı FX ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan american horror story konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Poyraz Karayel 37.Bölüm Fragmanı izle 23 Aralık

poyraz karayel 37.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan poyraz karayel konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Eve Dönüş 11. Bölüm Fragmanı 23 Aralık Çarşamba

eve dönüş 11.bölüm fragmanı ATV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan eve dönüş konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 39. Bölüm Fragmanı 23 Aralık Çarşamba

diriliş ertuğrul 39.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan diriliş ertuğrul konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kara Sevda 11. Bölüm Fragmanı 23 Aralık Çarşamba

kara sevda 11.bölüm fragmanı ATV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Poyraz Karayel 37. Bölüm Fragmanı 23 Aralık Çarşamba

poyraz karayel 37.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan poyraz karayel konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 49. Bölüm Fragmanı izle 22 Aralık

kaderimin yazıldığı gün 49.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan kaderimin yazıldığı gün konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Expanse 1.Sezon 3.Bölüm Fragmanı 22 Aralık

the expanse 1.sezon 3.bölüm fragmanı Syfy ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan the expanse konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Grimm 5.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 7 Ocak

grimm 5.sezon 7.bölüm fragmanı NBC ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan grimm konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

15 Aralık 2015 Salı

Acı Aşk Bölüm Fragmanı, Oyuncuları, Konusu

Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan acı aşk, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Acı Aşk fragmanı izle, Acı Aşk dizi konusu, Acı Aşk oyuncuları, Acı Aşk izle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. Bölüm Fragmanı 22 Aralık Salı

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 16.bölüm fragmanı ATV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 49. Bölüm Fragmanı 22 Aralık Salı

kaderimin yazıldığı gün 49.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan kaderimin yazıldığı gün konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Aşk Yeniden 34. Bölüm Fragmanı 22 Aralık Salı

aşk yeniden 34.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan aşk yeniden konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Expanse 1.Sezon 2.Bölüm Fragmanı 15 Aralık

the expanse 1.sezon 2.bölüm fragmanı Syfy ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan the expanse konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Legends 2.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 21 Aralık

legends 2.sezon 7.bölüm fragmanı TNT ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan legends konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

14 Aralık 2015 Pazartesi

Güneşin Kızları 27. Bölüm Fragmanı Kanal D

güneşin kızları 27.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan güneşin kızları konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kırgın Çiçekler 26. Bölüm Fragmanı 21 Aralık Pazartesi

kırgın çiçekler 26.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan kırgın çiçekler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Paramparça 46. Bölüm Fragmanı 21 Aralık Pazartesi

paramparça 46.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan paramparça konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Güneşin Kızları 27. Bölüm Fragmanı 21 Aralık Pazartesi

güneşin kızları 27.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan güneşin kızları konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Yeşil Deniz 52. Bölüm Fragmanı 21 Aralık Pazartesi

yeşil deniz 52.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan yeşil deniz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Librarians 2.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 20 Aralık

the librarians 2.sezon 9.bölüm fragmanı TNT ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan the librarians konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Agent X 1.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 20 Aralık

agent x 1.sezon 8.bölüm fragmanı TNT ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan agent x konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Quantico 1.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 6 Mart

quantico 1.sezon 12.bölüm fragmanı ABC ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan quantico konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

13 Aralık 2015 Pazar

O Hayat Benim 73. Bölüm Fragmanı 20 Aralık Pazar

o hayat benim 73.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan o hayat benim konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Hayat Mucizelere Gebe 3. Bölüm Fragmanı 20 Aralık Pazar

hayat mucizelere gebe 3.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hayat mucizelere gebe konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Hatırla Gönül 10. Bölüm Fragmanı 20 Aralık Pazar

hatırla gönül 10.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hatırla gönül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Baba Candır 19. Bölüm Fragmanı 20 Aralık Pazar

baba candır 19.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan baba candır konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Evli ve Öfkeli 11. Bölüm Fragmanı 20 Aralık Pazar

evli ve öfkeli 11.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan evli ve öfkeli konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Knick 2.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 18 Aralık

the knick 2.sezon 10.bölüm fragmanı Cinemax ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan the knick konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Z Nation 2.Sezon 15.Bölüm Fragmanı 18 Aralık

z nation 2.sezon 15.bölüm fragmanı Syfy ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan z nation konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

12 Aralık 2015 Cumartesi

Güllerin Savaşı 62.Bölüm Fragmanı 19 Aralık

güllerin savaşı 62.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Seksenler 173. Bölüm Fragmanı 19 Aralık Cumartesi

seksenler 173.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan seksenler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Güllerin Savaşı 62. Bölüm Fragmanı 19 Aralık Cumartesi

güllerin savaşı 62.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İlişki Durumu Karışık 23. Bölüm Fragmanı 19 Aralık Cumartesi

ilişki durumu karışık 23.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan ilişki durumu karışık konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kertenkele 46. Bölüm Fragmanı 19 Aralık Cumartesi

kertenkele 46.bölüm fragmanı ATV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan kertenkele konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

11 Aralık 2015 Cuma

Arka Sokaklar 381. Bölüm Fragmanı 18 Aralık Cuma

arka sokaklar 381.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan arka sokaklar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Karagül 100. Bölüm Fragmanı 18 Aralık Cuma

karagül 100.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan karagül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kara Ekmek 36. Bölüm Fragmanı 18 Aralık Cuma

kara ekmek 36.bölüm fragmanı ATV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kara ekmek konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kiralık Aşk 26. Bölüm Fragmanı 18 Aralık Cuma

Star Tv ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kiralık aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle http://kiralikask.cinetrend.net/kiralik-ask-26-bolum-fragmani/

The Originals 3.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 29 Ocak 2016

the originals 3.sezon 10.bölüm fragmanı The CW ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan the originals konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Vampire Diaries 7.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 29 Ocak 2016

the vampire diaries 7.sezon 10.bölüm fragmanı The CW ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan the vampire diaries konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

10 Aralık 2015 Perşembe

Kara Sevda 10.Bölüm Fragmanı Star Tv

kara sevda 10.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. Bölüm Fragmanı 17 Aralık Perşembe

muhteşem yüzyıl kösem 6.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan muhteşem yüzyıl kösem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İnadına Aşk 25. Bölüm Fragmanı 17 Aralık Perşembe

inadına aşk 25.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan inadına aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Asla Vazgeçmem 30. Bölüm Fragmanı 17 Aralık Perşembe

asla vazgeçmem 30.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan asla vazgeçmem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölüm Fragmanı 17 Aralık Perşembe

kurtlar vadisi pusu 276.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan kurtlar vadisi pusu konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Analar ve Anneler 9. Bölüm Fragmanı 17 Aralık Perşembe

analar ve anneler 9.bölüm fragmanı ATV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan analar ve anneler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

9 Aralık 2015 Çarşamba

Supernatural 11.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 20 Ocak Çarşamba

supernatural 11.sezon 10.bölüm fragmanı The CW ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan supernatural konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Arrow 4.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 20 Ocak Çarşamba

arrow 4.sezon 10.bölüm fragmanı The CW ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan arrow konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kara Sevda 10.Bölüm Fragmanı 16 Aralık

kara sevda 10.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

iZombie 2.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 12 Ocak Salı

izombie 2.sezon 10.bölüm fragmanı The CW ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan izombie konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Poyraz Karayel 36. Bölüm Fragmanı 16 Aralık Çarşamba

poyraz karayel 36.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan poyraz karayel konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kara Sevda 10. Bölüm Fragmanı 16 Aralık Çarşamba

kara sevda 10.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 38. Bölüm Fragmanı 16 Aralık Çarşamba

diriliş ertuğrul 38.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan diriliş ertuğrul olmaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Eve Dönüş 10. Bölüm Fragmanı 16 Aralık Çarşamba

eve dönüş 10.bölüm fragmanı ATV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan eve dönüş olmaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Flash 2.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 19 Ocak Salı

the flash 2.sezon 10.bölüm fragmanı The CW ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan the flash konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

8 Aralık 2015 Salı

Kaderimin Yazıldığı Gün 48. Bölüm Fragmanı 15 Aralık Salı

kaderimin yazıldığı gün 48.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan kaderimin yazıldığı gün konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. Bölüm Fragmanı 15 Aralık Salı

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 15.bölüm fragmanı ATV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Aşk Yeniden 33. Bölüm Fragmanı 15 Aralık Salı

aşk yeniden 33.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan aşk yeniden konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Mayıs Kraliçesi 6. Bölüm Fragmanı 15 Aralık Salı

mayıs kraliçesi 6.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan mayıs kraliçesi konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Legends 2.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 14 Aralık Pazartesi

legends 2.sezon 6.bölüm fragmanı TNT ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan legends konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Goldbergs 3.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 9 Aralık

the goldbergs 3.sezon 10.bölüm fragmanı ABC ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan the goldbergs konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

7 Aralık 2015 Pazartesi

The Librarians 2.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 13 Aralık

the librarians 2.sezon 8.bölüm fragmanı TNT ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan the librarians konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Güneşin Kızları 26. Bölüm Fragmanı 14 Aralık Pazartesi

güneşin kızları 26.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan güneşin kızları konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kırgın Çiçekler 25. Bölüm Fragmanı 14 Aralık Pazartesi

kırgın çiçekler 25.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan kırgın çiçekler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Yeşil Deniz 51. Bölüm Fragmanı 14 Aralık Pazartesi

yeşil deniz 51.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan yeşil deniz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Paramparça 45. Bölüm Fragmanı 14 Aralık Pazartesi

paramparça 45.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan paramparça konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Blood and Oil 1.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 13 Aralık

blood and oil 1.sezon 10.bölüm fragmanı ABC ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan blood and oil konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Agent X 1.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 13 Aralık

agent x 1.sezon 7.bölüm fragmanı TNT ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan agent x konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Quantico 1.Sezon 11.Bölüm Fragmanı 13 Aralık

quantico 1.sezon 11.bölüm fragmanı ABC ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan quantico konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

6 Aralık 2015 Pazar

O Hayat Benim 72.Bölüm Fragmanı 13 Aralık Pazar

o hayat benim 72.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan o hayat benim konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

O Hayat Benim 72. Bölüm Fragmanı 13 Aralık

o hayat benim 72.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan o hayat benim konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Hatırla Gönül 9. Bölüm Fragmanı 13 Aralık Pazar

hatırla gönül 9.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hatırla gönül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Evli ve Öfkeli 10. Bölüm Fragmanı 13 Aralık Pazar

evli ve öfkeli 10.bölüm fragmanı ATV ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan evli ve öfkeli konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Baba Candır 18. Bölüm Fragmanı 13 Aralık

baba candır 18.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan baba candır konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Hayat Mucizelere Gebe 2. Bölüm Fragmanı 13 Aralık Pazar

hayat mucizelere gebe 2.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan hayat mucizelere gebe konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Reign 3.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 8 Ocak

reign 3.sezon 8.bölüm fragmanı The CW ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan grimm konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Grimm 5.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 11 Aralık

grimm 5.sezon 6.bölüm fragmanı NBC ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan grimm konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İlişki Durumu Karışık 22.Bölüm Fragmanı 12 Aralık

ilişki durumu karışık 22.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan ilişki durumu karışık konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

5 Aralık 2015 Cumartesi

Güllerin Savaşı 61.Bölüm Fragmanı 12 Aralık

güllerin savaşı 61.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Güllerin Savaşı 61. Bölüm Fragmanı 12 Aralık Cumartesi

güllerin savaşı 61.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İlişki Durumu Karışık 22. Bölüm Fragmanı 12 Aralık Cumartesi

ilişki durumu karışık 22.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan ilişki durumu karışık konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Seksenler 172. Bölüm Fragmanı 12 Aralık Cumartesi

seksenler 172.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan seksenler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kertenkele 45. Bölüm Fragmanı 12 Aralık Cumartesi

kertenkele 45.bölüm fragmanı ATV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan kertenkele konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Knick 2.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 11 Aralık

the knick 2.sezon 9.bölüm fragmanı Cinemax ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan the knick konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Z Nation 2.Sezon 14.Bölüm Fragmanı 11 Aralık

z nation 2.sezon 14.bölüm fragmanı Syfy ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan z nation konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

4 Aralık 2015 Cuma

Kara Ekmek 35. Bölüm Fragmanı 11 Aralık Cuma

kara ekmek 35.bölüm fragmanı ATV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kara ekmek konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Karagül 99. Bölüm Fragmanı 11 Aralık Cuma

karagül 99.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan karagül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Arka Sokaklar 380. Bölüm Fragmanı 11 Aralık Cuma

arka sokaklar 380.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan arka sokaklar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Filinta 38. Bölüm Fragmanı 11 Aralık Cuma

filinta 38.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan filinta konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

11 Aralık Kiralık Aşk 25. Bölümde Neler Olacak

11 aralık kiralık aşk 25.bölüm Star Tv ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kiralık aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

3 Aralık 2015 Perşembe

The Originals 3.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 10 Aralık Perşembe

the originals 3.sezon 9.bölüm fragmanı The CW ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan the originals konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Vampire Diaries 7.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 10 Aralık Perşembe

the vampire diaries 7.sezon 9.bölüm fragmanı The CW ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan the vampire diaries konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 275. Bölüm Fragmanı 10 Aralık Perşembe

kurtlar vadisi pusu 275.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan kurtlar vadisi pusu konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

İnadına Aşk 24. Bölüm Fragmanı 10 Aralık Perşembe

inadına aşk 24.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan inadına aşk konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Asla Vazgeçmem 29. Bölüm Fragmanı 10 Aralık Perşembe

asla vazgeçmem 29.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan asla vazgeçmem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. Bölüm Fragmanı 10 Aralık Perşembe

muhteşem yüzyıl kösem 5.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan muhteşem yüzyıl kösem konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Analar ve Anneler 8. Bölüm Fragmanı 10 Aralık Perşembe

analar ve anneler 8.bölüm fragmanı ATV ekranlarında perşembe günleri yayınlanmakta olan analar ve anneler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

The Flash 2.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 8 Aralık

the flash 2.sezon 9.bölüm fragmanı The CW ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan the flash konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Supernatural 11.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 9 Aralık

supernatural 11.sezon 9.bölüm fragmanı The CW ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan supernatural konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

2 Aralık 2015 Çarşamba

Chicago Fire 4.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 8 Aralık

chicago fire 4.sezon 9.bölüm fragmanı NBC ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan chicago fire konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 37. Bölüm Fragmanı 9 Aralık Çarşamba

diriliş ertuğrul 37.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan diriliş ertuğrul konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kara Sevda 9. Bölüm Fragmanı 9 Aralık Çarşamba

kara sevda 9.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Poyraz Karayel 35. Bölüm Fragmanı 9 Aralık Çarşamba

poyraz karayel 35.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan poyraz karayel konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Eve Dönüş 9. Bölüm Fragmanı 9 Aralık Çarşamba

eve dönüş 9.bölüm fragmanı ATV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan eve dönüş konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

1 Aralık 2015 Salı

Marvels Agents of Shield 3.Sezon 10.Bölüm Fragmanı 8 Aralık

marvels agents of shield 3.sezon 10.bölüm fragmanı ABC ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan marvels agents of shield konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

iZombie 2.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 8 Aralık

izombie 2.sezon 9.bölüm fragmanı The CW ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan izombie konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Brooklyn Nine-Nine 3.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 6 Aralık

brooklyn nine-nine 3.sezon 9.bölüm fragmanı FOX ekranlarında pazar günleri yayınlanmakta olan brooklyn nine-nine konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Aşk Yeniden 32. Bölüm Fragmanı 8 Aralık Salı

aşk yeniden 32.bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan aşk yeniden konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. Bölüm Fragmanı 8 Aralık Salı

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 14.bölüm fragmanı ATV ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. Bölüm Fragmanı 8 Aralık Salı

kaderimin yazıldığı gün 47.bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan kaderimin yazıldığı gün konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Mayıs Kraliçesi 5. Bölüm Fragmanı 8 Aralık Salı

mayıs kraliçesi 5.bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında salı günleri yayınlanmakta olan mayıs kraliçesi konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Scorpion 2.Sezon 11.Bölüm Fragmanı 7 Aralık

scorpion 2.sezon 11.bölüm fragmanı CBS ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan scorpion konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

Supergirl 1.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 7 Aralık

supergirl 1.sezon 7.bölüm fragmanı CBS ekranlarında pazartesi günleri yayınlanmakta olan supergirl konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle